KONCEPT

LANDSBYGGARE & KAMPANJEN

I centrum för kampanjen står de Landsbyggarna. De drivna entreprenörerna och föreningarna som bygger landet. Att skapa sitt eget liv på platsen där man vill leva. Att se möjligheterna och genomföra dem. Att låta drivkraften och passionen styra och att dela den med andra. Det är att vara Landsbyggare!

Landsbyggare och kampanjen utgår från plattformen www.landsbyggare.se som steg för steg vill inspirera fler att ta steget. Vi driver trafik till hemsidan via Instagram-kontot Landsbyggare och via vår egen Facebooksida med det material vi tagit fram. Vi arbetar även med en opinionssida där Landsbyggare, vi och andra kan sprida sin positiva bild av landsbygden.

Kampanjen bygger också mycket på samarbete och spridning via Landsbyggare och entreprenörerna som delar bilder och filmer från kampanjen för att tillsammans förstärka bilden av landsbygden på den plats vi befinner oss. Som en del av kampanjen har bilder tagits och filmer gjorts där Landsbyggarna porträtteras, ger sina bästa tips för att komma igång och en film som berättar hur vi kan hjälpa till att förverkliga idéer. Landsbyggarna representeras i varje regional kampanj av ett antal företag, fördelade över både bransch och geografiskt område som alla på sitt sätt bidrar till regionens utveckling.

Vi vill med kampanjen inspirera andra genom att visa de Landsbyggare som redan vågat ta steget, för att få fler att satsa på sin idé eller flytta till landsbygden för att driva sin verksamhet eller utveckla sin idé.

Alla som vill kan bli en Landsbyggare, och när man väl har bestämt sig ska man kontakta oss.

Intresserad? Kontakta oss!

NÄSTA STEG

VARUMÄRKE

 STRATEGI

 COMMUNITY

INSPIRATION

PÅVERKAN